Monday, September 05, 2011

Kenapa Lelaki Malu Mengaku Ada GirlPren


Assalamualaikum.... (^_^)



nie lah kenapa lelaki xmaw mengaku ada gf. baca..baca...--->>
  1.  mungkin si dia ada skandal. bukan 2 tapi banyak. kalau si dia tak mengaku anda boleh siasat sendiri. manalah tau dia ada acc fb khas untuk awek2 yang banyak tuh.
  2. mungkin si dia nak jaga hati banyak pihak terutama FAMILY.
  3. mungkin si dia tak bersedia untuk KOMITMEN yang lebih besar. yela orang lain ada awek mesti nak post loving2 kat fesbuk. mesti nak kene mesej 24/7. mesti nak kena gayut tiap2 malam.
  4. mungkin sebab dia banyak peminat atau malu awek dia TAK CHANTEK. warghhh! macamnie pun ade ke. adoyaii.
  5. tanye jela kat bf korang tu nape dia tak ngaku dia ada awek. kan senang. tanya aku wt pe mana la aku tahu. HOHOHO!

sbnrnya nie lah yang aku alami sekarang nie. waaa~! sedih sangat.
ada bf tp mcm xda ja tau. 
wish "SELAMAT HARI RAYA"  pun xda, sedih sangat!
ntah2 nnt befday pun x kna wish, kecewanya! huhuhu! :'((
aku tunggu ja nie nnt masa befday, dy wish atau x. 
kalau x aku diam ja lah. 
tkkn maw kc ingat, kin malu ja. huuuu..~~

tue je lah, salam.. :)

3 comments:

miss inna said...

win,jgn sedih2 erk..be strong girl..u deserve better than that..^^

♥ G.O.W.O.U ♥ said...

awin , try tanya dia ~! jgn fikir bukan2 . huhu. btw, kuat itu pentingg ~ :)

awin said...

@miss inna: thanx. ndak sedih sdh nie lps bcp dgn ko. hehe :)

@gowou: sdh tnya, tp no answer. kin skt atie ja nie. huhu. sabar dan kuat ja lah nie. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my followers