Friday, April 22, 2011

Bersabarlah Awin..




Yes Awin, anda kena bersabar.
Memang kali nie lain dari yg dulu2.
Yang dulu2 selalu ja ada, bila kita perlukannya atau tidak (hee..).
Tapi yang kali nie, jaraaaannnnngggg sangaaatttt……

Mungkin ndak sengaja kena bwt gtue.
Sebab orang sudah ada tanggungjawab kan?
Tapi secara jujur mmg aku ndak tahan lah jg.
Maw bwt macamna kan?  Sabar ja lah.

Tapi serius aku rasa sunyi nie.
Macam aku nie single ja nie. Kalau aku tau lah macamnie, hmm…
Tapi dah sayang kan, nak bwt mcmna.
Kalau aku kasi tggl dia aku jg yang sengsara mw rindu2 nnt. Hmm, sabar ja lah..

Aku akan bincang balik lah pasal nie. Kalau aku sengsara mcmna jg?
Kena lah aku try kuatkan semangat.
Ndak pa kan, cinta sesama manusia mmg ndak kekal, tapi cinta dengan Allah SWT yg kekal abadi.


Okey, lupakan pasal tue, aku ada berita syiok nie.
Maw tau kah, tadi aku dapat result utk assgmnt FPK.
Terkejut lah jg aku bila tau kptusan aku tue.
Sbbnya dlu sem 3 aku lah paling rendah, tapi kali nie sebaliknya.

Aku bersyukur pada Nya  sangat2.
Aku berjanji akan terus bwt yg terbaik.
Nie untuk masa depan aku jg dan harapan parents aku.
Aku ingat tue target mama aku selalu. Hee..

Terus aku semangat nie maw smbung MASTER, InsyaAllah….
Tue ja lah, kalau xda ‘tue’ pun, aku masih ada FAMILY dan FRENS aku.
Dua tue jg lah ada tiap kali aku ssh dan sng.

Nie tidak, aku maw kongsi kegmbiraan nie dgn dia tp no respon nie.
Sandii kan?

Hmm, pa boleh bwt, sabar ja lah.
Huhu..

8 comments:

Risnayati Lammu said...

cikgu..sy ada..sy bley dgr citer cikgu..hehe!
win, dont be sad kn...:) ada apa2 text or kol jak aku k...anyway, congrates ya..teruskan lg usaha..

Cikgu Nur said...

hehe..thnx inna!! ko mmg sllu ada...mcm tau2 ja kalau sy epy atau sedih, ahaks!!
boleh2...em, tnxs tau :)
<3

LASKAR PELANGI said...

AWIN....CHAIYOK ..my fren..hehehe..xper 2...bykkan bersabar ada hikmah tue..hehe..

Cikgu Nur said...

thnx tin..hehehe
i dh okey nie :)

Nom Liana Numlee said...

knpka??

Cikgu Nur said...

ndak ada pa2..kisah lama..hehe

Nom Liana Numlee said...

kisah lama??

Cikgu Nur said...

kisah lama yg dah pulih semula..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my followers