Wednesday, April 06, 2011

I'm Proud With 14 September..(^_^)

   14 SEPTEMBER
Tengoklah di L.O.V.E, Ahaks!

* Sangat bersopan santun & bertolak ansur.
* Sangat cermat, teliti & teratur.
* Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik.
* Pendiam tapi pandai bercakap.
* Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.
* Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia & jujur.
* Kerja yang dilakukan sangat sempurna.
* Sangat sensitif yang tidak diketahui.
* orang yang banyak berfikir.
* Daya pentaakulan yang baik.
* Otak bijak & mudah belajar.
* Suka mencari maklumat.
* Kawal diri dari terlalu mengkritik.
* Pandai mendorong diri sendiri.
* Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia.
* Suka sukan, hiburan & melancong.
* Kurang menunjukkan perasaannya.
* Terluka hatinya sangat lama disimpan.
* Terlalu memilih pasangan.
* Sukakan benda yang luas.
* Bersistematik

Wah!! I'm proud with myself lah macam nie, walaupun seperti masuk bakul angkat sendiri. Ehee~ Tapi sekali sekala ndak pa jg kan? Memanglah apa yang kena tulis nie ada lah jg ndak betul, tapi lagi banyak yang btul lah. Ahaha! Pa2 pun aku bangga jg lah dengan diri aku. Ohohoho!

2 comments:

nidapink90 said...

wiwit

Nur Azwin Roslan said...

eh..eh..kita september:)
satu geng..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my followers