Friday, April 08, 2011

Lega..~But.....

Wah!! Lega sudah aku..Hooray!!
Maw tau kenapa?? Hehe
Sebab nie bha, aku punya assgmnt utk sem nie sudah siap semua aku buat.
Walaupun last minute semuanya aku buat, tapi akhirnya siap juga.
Hohoho!!
Aku bangga nie dengan diri aku, ahahah!
Lepas nie ndak da udah aku tido lewat, tido x cukup, atie gundah gelana gtue, makan ndak kenyang, mandi pun maw cepat2..huhu!
Lepas nie aku sudah boleh bersenang lenang, tido pun awl (10 jam sehari,maybe?? Haha), mandi pun lambat2 (kalau boleh maw dalam toilet ja, haha), makan pun banyak2 sdh (selera meningkat) dan macam2 lah.
Ndak dapat aku bagitau macamna epynya aku yang semua assgmnt sdh siap smua nie. Hehe!
Yang paling penting, aku maw g shopping, maw g Genting and maw g habiskan duit nie. Maw hilangkan tension ku yang aku simpan 2 minggu berturut2..ehee~ kalau mama aku tau mmg kena lecture lah aku nie tau, huhu..
(exam dekat sdh nie, bulan 5. Uhuu!)

Okey, habis pasal assgmnt. 

Sekarang aku maw cakap something nie, aku ada problem bha nie.
Maw cakap problem nie rumit, ndak juga. Maw cakap ndak rumit, ndak juga.
 Mungkin aku yang menyebabkan problem nie rumit rasanya. Hmm~
Aku rasa macam kena kasi bodoh2 bha balik nie, tapi ndak pa lah tue. 
Semalam sudah dia explain sama aku, aku percaya juga lah.
Tapi atie nie mmg sedih lah bila kena bwt gtue, sobsobsob..!
Aku harap kami ok lah balik, tp ntah nie mcam xda nie tindakan dia sama aku.
 Mcm ndak kena ambik kisah ja. Huh!
Secara jujurnya aku sayang sgt2 bha dgn dia. 
Kalau dia maw kasi tggl aku, aku terima dgn redha lah.
 Mgkn tue yg terbaik buat dia.


Tue ja lah.. salam..
(^_^)

2 comments:

LASKAR PELANGI said...

awin..you are good girl...hehe..be strong what happen because ALLAH always be with you...and i your sweet twenty freind..hehe...can cheer up you again..coz i love you....

Nur Azwin Roslan said...

thanx a lot my fren..i will try my best yaa??
hehe....InsyaAllah..i try to be strong... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my followers