Sunday, April 17, 2011

Exam UAK

Esok kami PISMP sem 1 exam UAK atau Ujian Akhir Kursus. 
Subjeknya, TITAS, GERKO dan BI.
Aku belom stdy lagi nie.
Semalam stdy dpn tv, smbil tengok movie The Mask, trus aku tertido.
Tapi nasib baik sebelom tido tue aku dah habis baca 1 tajuk, iaitu Islam Hadhari.
Hari nie aku nak stdy TITAS dan GERKO. 
Pesanan buat aku, jangan buka FB.
Kalau ndak, aku comfem ndak stdy.
Okey, itu sahaja. 
Salam..

2 comments:

nidapink90 said...

salah tu,.. pesananku lau nak study, pastikan laptop tiada di atas meja kita, pergi simpan dalam alnari elok2.. lau x, tgn tu mesti nak on laptop n mesti nak online je sekejap2,.. haha

Cikgu Nur said...

dh lepas exam kak...lega dah~dh blh on9 puas2..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my followers